Wat leuk, dat U bij mij een kijkje neemt. Ik ben Margreet de Groot en ik werk onder de naam Lady M Artistique.
Lady M Artistique staat voor mijn werk als restaurator en fotograaf. Ik ga U op mijn site iets laten zien over mijn werk als restaurator van schilderijen en mijn passie voor fotografie. Als restaurator ben ik bezig met het conserveren en restaureren van schilderijen, vaak uit de 18e en 19e eeuw.

Een boeiend vak, waarbij heel wat kennis en improvisatie komt kijken. Als fotograaf ben ik bezig met het vastleggen van de natuur in al zijn facetten, maar ook mens en dier komen bij mij ruimschoots aan bod. Ook hierbij komt kennis en improvisatie van pas. Beide beroepen hebben grote overeenkomsten : compositie, invoerende lijnen, licht, kleur en gevoel spelen een grote rol.

Mijn logo stelt niet voor niets een vrouw met twee gezichtshelften voor die elkaar aankijken - twee beroepen - een persoon. De vlinder symboliseert mijn overleden dierbaren.

Op mijn website is ook nadrukkelijk WO ll en Ned. Indie vertegenwoordigd in foto en verhaal.

Dit omdat mijn vader beide heeft meegemaakt en er thuis nooit over heeft willen praten. Een aantal jaren na zijn dood ben ik me gaan verdiepen in deze beide periodes uit zijn leven en na veel research heb ik zijn ervaringen van toen stukje bij beetje kunnen reconstrueren en in verhaalvorm opgeschreven.

Ik wens U veel plezier op mijn website.

 

logo margreet

NON IMITATUR - INNOVATE

 

 

Home3

 

Webdesign

copyright nu compleet 511x298Ik fotografeer o.a. voor :

logo bruisend ankeveen  
   
logo theater voor website  
   

 

logo pkamp voo website    

 

 

 

 

Update


  

 

miniatuur  
   

 

Statistieken

2610553
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige Week
Deze Maand
Vorig maand
Totaal
52
313
569
396783
4036
11903
2610553